Anlægsarbejde der lever op til dine ønsker og behov

Vi anlægger haver og grønne områder for private og erhverv

Har du brug for professionel hjælp til anlægsarbejde i din private have eller på din virksomheds grønne areal? Hos Elite Anlæg har vi mange års erfaring inden for belægnings- og anlægsarbejde, og vi kan derfor varetage mange forskellige typer opgaver for vores kunder, der både dækker over private husejere og erhvervskunder.

Fra vores egen adresse i Veksø kører vi ofte ud til kunder i vores eget lokalområde, der har brug for vores havehjælp, men vi kører også gerne ud til store som små opgaver for vores kunder i Roskilde, Hillerød, Holbæk og i flere andre nærliggende byer. 

Eksempler på vores arbejdsområder og kompetencer

Vi har brede kompetencer som anlægsgartner og brolægger, og vi kan derfor blandt andet hjælpe dig med følgende former for anlægsarbejde:

Vi samarbejder med en række dygtige håndværkere, hvis der er dele af opgaven, som vi ikke selv har kompetencerne til at udføre, og vi stiller naturligvis de samme høje kvalitetskrav til vores samarbejdspartnere, som vi gør til os selv. Der er med andre ord ikke den opgave, der er for lille eller for stor til os.

Vi udfører have- og anlægsarbejde med garanti

Vi er medlem af brancheforeningen Danske Anlægsgartnere, og det er din garanti, når du vælger os til dit anlægsarbejde. Vi er omfattet af Håndværkergaranti, så du kan være tryg ved, at du får den rette hjælp, hvis der mod forventning skulle være fejl eller mangler ved vores arbejde.

Derudover er det din tryghed for, at vi overholder alle de gældende regler og krav, der er på området.

Kontakt os og få beregnet en pris på din opgave

Kontakt os gerne for information om vores priser eller for at indhente et uforpligtende tilbud på dit anlægsarbejde. Vi lytter altid til dine ønsker og behov i forhold til det færdige resultat.

Kontakt os

Vores kunder siger:

"Fremragende service og rådgivning i forbindelse med anlæg af have og stensætning"

Vurderet 4,3 ud af 5 baseret på 3 bedømmelser.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Elite Anlæg v/Stig Heinz Olsen

Slettemosevej 2, 3670 Veksø

Klik her for rutevejledning

CVR: 32509924

Kontaktoplysninger

Telefon: 24 60 01 69

E-mail: tilbud@elite-anlaeg.dk

Vi køber træer hos Trævækst

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket