Opsætning af hegn i Frederikssund, Roskilde og Holbæk

Skal du have lavet opsætning af hegn, der holder? Så kontakt Elite Anlæg.

Opsætning af hegn i alle størrelser og materialer

Hos Elite Anlæg har vi mange års erfaring med opsætning af hegn, og som anlægsgartner og brolægger ved vi, hvad der holder.

Vi står for opsætning af hegn for såvel

  • Private kunder
  • Erhvervsvirksomheder
  • Offentlige institutioner
  • Landbrugsvirksomheder
  • Boligforeninger

I det hele taget klarer vi opsætning af hegn for alle dem, der ønsker et både smukt og stabilt hegn.

Hos Elite Anlæg foretager vi opsætning af hegn for kunder, der ønsker lidt afskærmning fra naboen, fra vinden eller fra forbipasserende, eller skal bruge opsætning af hegn som afskærmning mellem haver, afgrænsning af fællesområder eller måske opdeling mellem fx haver, grønne arealer og stier, fortove eller veje.

Få professionelle til at lave opsætning af hegn – så ved du, at det holder

Hvis du planlægger at få lavet opsætning af hegn, er det vigtigt, at du får både kompetent og professionel sparring og vejledning.

Da underlaget, hvor du skal have lavet opsætning af hegn, kan være en udfordring, kan opsætning af hegn gå hen og blive en problemfyldt affære. Er du først færdig med opsætning af hegn, kan det være svært at rette op på eventuelle fejl senere hen.

Som professionelle ved vi hos Elite Anlæg, hvad der kræves for at få skabt et sikkert og stabilt resultat, så du ikke ender op med et hegn, der hænger, er skævt og grimt efter få års brug. Vi er vant til at arbejde med stabilisering af underlag, også som brolægger, og dermed kan vi skabe det rette fundament, så opsætning af hegn bliver flot og stabilt.

Lad os give dig et tilbud på opsætning af hegn

Hos Elite Anlæg kører vi dagligt ud i Frederikssund, Roskilde og Holbæk og står for opsætning af hegn, og vi kommer gerne forbi dig for at give dig et godt og uforpligtende tilbud, når vi har hørt, hvad dine forventninger og behov for opsætning af hegn er – du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ringe til os på tlf. 24 60 01 69 – måske er vi lige ude at lave opsætning af hegn, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.