Opsætning af hegn i alle størrelser og materialer

Få et holdbart og professionelt resultat med vores hjælp

Har du brug for professionel hjælp til at få en opsætning af hegn, der holder? Hos Elite Anlæg ApS har vi mange års erfaring, og som anlægsgartner og brolægger ved vi, hvad der holder. Vi holder til i Veksø, og vi kører ud til kunder i blandt andet Holbæk, Hillerød, Roskilde og omegn.

Vi står for opsætning af hegn for såvel:

  • ​Private kunder
  • ​Erhvervsvirksomheder
  • ​Offentlige institutioner
  • ​Landbrugsvirksomheder
  • ​Boligforeninger

I det hele taget klarer vi opsætning af hegn for alle dem, der ønsker et både smukt og stabilt hegn.

​Det kan for eksempel være for kunder, der ønsker lidt afskærmning fra naboen, fra vinden eller fra forbipasserende.

Vi klarer opsætning af hegn som afskærmning mellem haver, afgrænsning af fællesområder eller som opdeling mellem eksempelvis haver, grønne arealer og stier, fortove eller veje.

Hvad koster et hegn?

Vores priser på hegn afhænger af, hvilken type hegn du vælger, og om det for eksempel skal være i træ eller komposit. Derudover afhænger prisen også af, hvor langt og hvor højt hegnet skal være. Man kan i dag vælge mellem utrolig mange forskellige typer hegn og hegnsmaterialer, så du har mulighed for at få den løsning, der dækker dine ønsker og behov i forhold til funktion og udseende.

Få kyndig rådgivning og vejledning om valg af hegn

Hvis du planlægger at få en professionel opsætning af plankeværk eller opsætning af havehegn, er det vigtigt, at du både får kompetent sparring og professionel vejledning.

Da underlaget, hvor du skal have lavet et hegn, kan være en udfordring, kan opsætningen i nogle tilfælde godt blive en problemfyldt affære, hvis man ikke vælger de rette materiale.

Er du først færdig med opsætningen, kan det være svært at rette op på eventuelle fejl senere hen. Som professionelle med stor erfaring inden for opsætning af hegn skaber vi det rette fundament, så hegnet bliver flot og stabilt.

Kontakt os og få beregnet en pris på opsætning af hegn

Vi kommer gerne forbi dig for at give dig et godt og uforpligtende tilbud, når vi har hørt, hvad dine forventninger og behov for opsætning af hegn er.

​Hvis du vil høre mere om vores priser, kan du kontakte os via vores kontaktformular eller ved at give os et kald på 24 60 01 69. Måske er vi ude at opsætte hegn, men du er altid velkommen til at lægge en besked, så vi kan ringe tilbage til dig.

Kontakt os og få beregnet et uforpligtende tilbud på din opgave

Vi lytter altid til, hvordan du forestiller dig, at dit projekt skal være. Vi samarbejder med dygtige håndværkere, hvis der skulle være noget, vi ikke kan varetage som anlægsgartner. Ved anlægning af have stiller vi altid samme høje kvalitetskrav til vores samarbejdspartnere, som vi gør til os selv.

Ønsker du at høre mere om vores priser eller at få udarbejdet et uforpligtende tilbud? Kontakt os enten via kontaktformularen eller på 24 60 01 69 – så får du fat i den bedste haveservice.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?