Hegn

Opsætning af hegn i alle størrelser og materialer

Skal du have lavet opsætning af et hegn, der holder?

Hos Elite Anlæg har vi mange års erfaring med opsætning af hegn, og som anlægsgartner og brolægger ved vi, hvad der holder.

Ring til os i dag!

Vi står for opsætning af hegn for såvel

  • Private kunder
  • Erhvervsvirksomheder
  • Offentlige institutioner
  • Landbrugsvirksomheder
  • Boligforeninger

I det hele taget klarer vi opsætning af hegn for alle dem, der ønsker et både smukt og stabilt hegn.

Hos Elite Anlæg foretager vi opsætningen for kunder, der ønsker lidt afskærmning fra naboen, fra vinden eller fra forbipasserende.

Vi klarer opsætning af hegn som afskærmning mellem haver, afgrænsning af fællesområder eller måske opdeling mellem fx haver, grønne arealer og stier, fortove eller veje.

Hegn til haven skærmer for naboer og mod vinden

Professionel opsætning – så ved du, at det holder

Hvis du planlægger at få lavet opsætning af hegn, er det vigtigt, at du får både kompetent og professionel sparring og vejledning.

Da underlaget, hvor du skal have lavet et hegn, kan være en udfordring, kan opsætningen gå hen og blive en problemfyldt affære.

Er du først færdig med opsætningen, kan det være svært at rette op på eventuelle fejl senere hen. Som professionelle hos Elite Anlæg skaber vi det rette fundament, så hegnet bliver flot og stabilt.

Vi kommer gerne forbi dig for at give dig et godt og uforpligtende tilbud, når vi har hørt, hvad dine forventninger og behov for opsætning af hegn er.

Kontakt os via vores kontaktformularen eller giv os et kald på 24 60 01 69. Måske er vi ude at opsætte hegn, så du er velkommer til at lægge en besked, så ringer vi tilbage.

Få et uforpligtende tilbud på nyt hegn