Vi samler drivhuset for dig

​Har samleprojektet taget overhånd? Leder du efter professionel assistance til dit nye drivhus?

​I begyndelsen kan det virke let at samle et drivhus. Men mange oplever at gå kold i samleprocessen.

​Passer målene fra samlemanualen eksempelvis ikke med soklen, som drivhuset skal stå på, kan samleprocessen hurtigt forvandle sig til et mareridt.

Hvordan bygges et drivhus?

Som professionelle anlægsgartnere og brolæggere tager vi højde for målene på dit drivhus.

Vi tager hånd om større byggerier, hvis du skal have opført sokkel og fundament til dit drivhus.

​Soklen udgør den bundramme, som stabiliserer dit drivhus. Både sokkel og fundament er vigtigt for at dit drivhus står korrekt.

​Vi sælger ikke selv drivhuse, men hjælper dig med alt det praktiske vedrørende opførelse af dit drivhus.

Skal du have hjælp til at samle drivhuset, er det en opgave som to af vores professionelle anlægsgartnere kan løse på få dage.

Priser på drivhusarbejde

Ingen samle- og byggeopgave er for lille til os. Har du brug for gode råd og assistance, står vi også klar til at rådgive dig med vores professionelle ekspertise.

​Vi fastsætter prisen på drivhusarbejde individuelt ud fra omfang af byggeopgave og materialer. Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

​Vi kører ud og estimerer en god pris på dit byggeri ud fra omfanget.

Kontakt os og få beregnet et uforpligtende tilbud på din opgave

Vi lytter altid til, hvordan du forestiller dig, at dit projekt skal være. Vi samarbejder med dygtige håndværkere, hvis der skulle være noget, vi ikke kan varetage som anlægsgartner. Ved anlægning af have stiller vi altid samme høje kvalitetskrav til vores samarbejdspartnere, som vi gør til os selv.

Ønsker du at høre mere om vores priser eller at få udarbejdet et uforpligtende tilbud? Kontakt os enten via kontaktformularen eller på 24 60 01 69 – så får du fat i den bedste haveservice.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?