Haveservice for private husejere og erhvervskunder

Har du brug for hjælp fra en professionel havemand?

Hvis du har brug for professionel hjælp fra en havemand til at passe og vedligeholde din have eller dit grønne område, så står vi hos Elite Anlæg klar til at tage imod din opgave. Vi har mange års erfaring inden for haveservice, og vi varetager både store og små opgaver for private husejere og erhvervskunder.

Fra vores egen adresse i Veksø kører vi blandt andet ofte ud til opgaver i vores eget lokalområde samt i både Holbæk, Hillerød, Roskilde og omegn.

Vi kan tilbyde mange forskellige former for haveservice

I forbindelse med vores haveservice tager vi kærlig hånd om private haver samt større grønne arealer som for eksempel udendørsarealer ved kommunale institutioner, virksomhedsbygninger og boligselskaber samt parkområder.

​Ud over vedligeholdelsesarbejdet varetager vi også mange forskellige opgaver inden for nyanlægning. Det kan for eksempel være i form af anlægningen af et nyt havebed, en belægning eller en græsplæne.

Hvad koster havearbejde?

Vores priser på haveservice varierer alt afhængigt af en række forskellige faktorer, herunder blandt andet:

  • ​Hvor omfattende en service du har brug for
  • ​Hvor ofte vi skal komme
  • ​Om du ønsker at indgå en fast aftale med os

Du er derfor altid mere end velkommen til at kontakte os med lige netop din forespørgsel. Vi tilbyder alt fra omlægning og renovering af have til pleje og vedligeholdelse af dit grønne område, og vi beregner gerne et uforpligtende tilbud med en billig pris på lige netop den form for service af have, som du har behov for til din have eller dit grønne udendørsareal. ​

Vi laver blandt andet også træfældning

Få professionel havehjælp af prisvindende gartnerfirma

I 2019 vandt vi publikumsprisen for ”Årets Showhave” under årets haveshow ved Cph Garden i Ballerup. Derudover er vi medlem af brancheforeningen Danske Anlægsgartner, hvilket betyder, at du er sikret den bedste garanti på vores udførte arbejde.

Kontakt os og få beregnet et uforpligtende tilbud på din opgave

Vi lytter altid til, hvordan du forestiller dig, at dit projekt skal være. Vi samarbejder med dygtige håndværkere, hvis der skulle være noget, vi ikke kan varetage som anlægsgartner. Ved anlægning af have stiller vi altid samme høje kvalitetskrav til vores samarbejdspartnere, som vi gør til os selv.

Ønsker du at høre mere om vores priser eller at få udarbejdet et uforpligtende tilbud? Kontakt os enten via kontaktformularen eller på 24 60 01 69 – så får du fat i den bedste haveservice.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?