Brolægning af høj kvalitet

Få professionel hjælp til lægning af fliser

Hos Elite Anlæg ApS har vi mange års erfaring med det, vi er allerbedst til – nemlig at udføre smukt anlægsarbejde med sten- eller flisebelægning. Som brolægger udfører vi alle typer af opgaver inden for belægningsarbejde. Vi hjælper både private og erhverv, og vi kører ud i områder som Veksø, Roskilde, Holbæk og Hillerød.

Vi mestrer at udføre alle former for brolægning i høj kvalitet og præcis, som du ønsker det. Vi kan rådgive om, hvad der er mest velegnet til den enkelte opgave, og valget er altid dit.

En opgave starter typisk med udgravning, inden vi lægger belægningen, og det står vi naturligvis også gerne for. Det er vigtigt for et godt resultat, at underlaget er stabilt og klargjort til en flisebelægning.

En ny flisebelægning er af stor værdi for både ejendom og omgivelser

Du vil blive overrasket over, hvor meget en belægning kan forandre dine udendørs omgivelser.

Vi kan lægge den smukkeste terrasse, opsætte det flotte hegn, lægge et flot indgangsparti eller gangstier på din ejendom, som vil medføre en stor værdiforøgelse af din bolig. Det kan også være en ny indkørsel med en solid flisebelægning, der kan holde til den tunge trafik.

I vores galleri kan du se mange forskellige former for belægning, som er udført i enten granit, fliser eller beton.

Vi sætter en ære i vores brolægning og at udføre et flot stykke arbejde, som passer perfekt til hus, have, bygninger og øvrige omgivelser.​

Uanset hvad du vælger og hvilken type sten, så er vi ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og vi sætter en ære i at overholde alle aftaler om tidsplaner og priser.

Hvad koster brolægning?

Ønsker du information om vores priser, eller kunne du tænke dig at få beregnet en billig pris på din opgave? Vi kommer gerne forbi dig for at se på din opgave og drøfte dine muligheder for en smuk og stabil brolægning hos dig. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud.
Du kan kontakte os via kontaktformularen eller ved at ringe til os på tlf. 24 60 01 69.

Belægning med granit er også klassisk smukt og tidløst

Når man arbejder med granit, er man som brolægger på hjemmebane. Meget belægning er granitarbejde, og en brolæggers svendeprøve sker også med blandt andre granitprodukter.

Derfor kan vi garantere dig en smuk belægning, som er udført af uddannede og faglærte gartnere og brolæggere. Belægning med granit omfatter typisk:

  • ​Kantsten
  • ​Brosten
  • ​Chaussésten.

Mennesker har til alle tider brugt belægning med granit, når et bygningsværk eller en belægning skulle holde mange år frem i tiden. Kendetegnet ved granit er, at det aldrig forgår, og at det bliver flottere, jo ældre det er – vel at mærke hvis man vedligeholder og passer sin belægning med granitsten og holder dem fri for alger.

​Men uanset hvordan du behandler dem, eller evt. overtager nogle gamle granitsten, kan de med den rette behandling altid blive som nye igen. Intet trænger ind i granit, så renser man overfladen, er de som en nylagt belægning igen.

Kontakt os og få beregnet et uforpligtende tilbud på din opgave

Vi lytter altid til, hvordan du forestiller dig, at dit projekt skal være. Vi samarbejder med dygtige håndværkere, hvis der skulle være noget, vi ikke kan varetage som anlægsgartner. Ved anlægning af have stiller vi altid samme høje kvalitetskrav til vores samarbejdspartnere, som vi gør til os selv.

Ønsker du at høre mere om vores priser eller at få udarbejdet et uforpligtende tilbud? Kontakt os enten via kontaktformularen eller på 24 60 01 69 – så får du fat i den bedste haveservice.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?