Opbygning af træterrasse

Hvad skal du vide om træterrasser?

Valg af materialer til din terrasse har stor indflydelse på, hvor længe og hvor godt din terrasse holder.

Vil du slippe for besværet med for meget vedligeholdelse, skal du ikke gå på kompromis med kvaliteten af det træ, du ønsker at bygge med.

​Ønsker du at pleje din terrasse, kan du vælge mellem træbeskyttelse eller træolie. Hvor træbeskyttelse fungerer som et beskyttende lag, der med tiden vil slides bort, vil en god træolie trænge ind i selve træet, styrke træet fra overflade til midte og lukke af for fugt. Vi er beliggende i Veksø, med kunder fra blandt andet Ølstykke, Måløv samt Stenløse og omegn.

Vælg gode materialer, der holder ved opbygning af træterrasse

Du vil blive overrasket over, hvor meget en belægning kan forandre dine udendørs omgivelser.

Vi kan lægge den smukkeste terrasse, opsætte det flotte hegn, lægge et flot indgangsparti eller gangstier på din ejendom, som vil medføre en stor værdiforøgelse af din bolig. Det kan også være en ny indkørsel med en solid flisebelægning, der kan holde til den tunge trafik.

I vores galleri kan du se mange forskellige former for belægning, som er udført i enten granit, fliser eller beton.

Vi sætter en ære i vores brolægning og at udføre et flot stykke arbejde, som passer perfekt til hus, have, bygninger og øvrige omgivelser.​

Uanset hvad du vælger og hvilken type sten, så er vi ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og vi sætter en ære i at overholde alle aftaler om tidsplaner og priser.

Har du brug for hjælp til en ny træterrasse?

Som professionelle anlægsgartnere klarer Elite Anlæg ApS enhver opgave inden for opbygning af træterrasse til en billig pris.

Vi har desuden rigtig gode og kompetente samarbejdspartnere og et godt netværk blandt mange andre håndværkere.

Når vi vælger samarbejdspartnere til lægning af træterrasse, stiller vi de samme høje kvalitetskrav til dem, som vi gør til os selv som anlægsgartner.

Vil du gerne høre mere om vores priser eller dine muligheder inden for opbygning af træterrasse, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan ringe til os på 24 60 01 69 eller skrive på tilbud@elite-anlaeg.dk. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kontakt os og få beregnet et uforpligtende tilbud på din opgave

Vi lytter altid til, hvordan du forestiller dig, at dit projekt skal være. Vi samarbejder med dygtige håndværkere, hvis der skulle være noget, vi ikke kan varetage som anlægsgartner. Ved anlægning af have stiller vi altid samme høje kvalitetskrav til vores samarbejdspartnere, som vi gør til os selv.

Ønsker du at høre mere om vores priser eller at få udarbejdet et uforpligtende tilbud? Kontakt os enten via kontaktformularen eller på 24 60 01 69 – så får du fat i den bedste haveservice.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?