VELKOMMEN TIL ELITE ANLÆG
VI LØSER TIL DAGLIGT ALLE SLAGS OPGAVER STORE SOM SMÅ, OVER ALT PÅ SJÆLLAND

OPSÆTNING AF HEGN I ALLE STØRRELSER OG MATERIALER


PROFESSIONEL OPSÆTNING – SÅ VED DU, AT DET HOLDER

Skal du have lavet opsætning af et hegn, der holder? Hos Elite Anlæg har vi mange års erfaring, og som anlægsgartner og brolægger ved vi, hvad der holder. Vi holder til i Veksø, og kører ud til kunder i blandt andet Ølstykke, Stenløse og Måløv

Vi står for opsætning af hegn for såvel:

  • Private kunder
  • Erhvervsvirksomheder
  • Offentlige institutioner
  • Landbrugsvirksomheder
  • Boligforeninger

I det hele taget klarer vi opsætning af hegn for alle dem, der ønsker et både smukt og stabilt hegn.

Hos Elite Anlæg foretager vi opsætningen for kunder, der ønsker lidt afskærmning fra naboen, fra vinden eller fra forbipasserende.

Vi klarer opsætning af hegn som afskærmning mellem haver, afgrænsning af fællesområder eller som opdeling mellem fx haver, grønne arealer og stier, fortove eller veje.

FÅ EN GOD OG BILLIG PRIS PÅ OPSÆTNING AF HEGN

Hvis du planlægger at få lavet opsætning af plankeværk eller opsætning af havehegn, er det vigtigt, at du både får kompetent sparring og professionel vejledning.

Da underlaget, hvor du skal have lavet et hegn, kan være en udfordring, kan opsætningen gå hen og blive en problemfyldt affære.

Er du først færdig med opsætningen, kan det være svært at rette op på eventuelle fejl senere hen. Som professionelle hos Elite Anlæg skaber vi det rette fundament, så hegnet bliver flot og stabilt.

Vi kommer gerne forbi dig for at give dig et godt og uforpligtende tilbud, når vi har hørt, hvad dine forventninger og behov for opsætning af hegn er.

Hvis du vil høre mere om vores priser, kan du kontakte os via vores kontaktformular eller ved at give os et kald på 24 60 01 69. Måske er vi ude at opsætte hegn, men du er altid velkommen til at lægge en besked, så vi kan ringe tilbage til dig.

FÅ ET GODT RÅD


Tag os med på råd, inden vi går i gang som brolægger – måske kan vi se nogle muligheder og løsningsforslag, du ikke selv havde fået øje på? Tag gerne et kig i vores galleri og se nogle af de mange flotte projekter, vi har færdiggjort – vi brolægger præcis det, du ønsker, og måske er der noget inspiration at hente?

FÅ ET TILBUD FRA DIN BROLÆGGER I DAG
Tag os med på råd, inden vi går i gang som brolægger – måske kan vi se nogle muligheder og løsningsforslag, du ikke selv havde fået øje på? Tag gerne et kig i vores galleri og se nogle af de mange flotte projekter, vi har færdiggjort – vi brolægger præcis det, du ønsker, og måske er der noget inspiration at hente?

Vi kører hver dag ud og brolægger i Frederikssund, Roskilde og Holbæk, og kommer gerne forbi dig for at drøfte dit behov for en dygtig brolægger, og hvad vi kan tilbyde dig, helt uforpligtende. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ved at ringe til os på tlf. 24 60 01 69, så er din brolægger på vej!

Vi er centralt beliggende i Storkøbenhavn for hurtig servicering af vores kunder.

VI LØSER OPGAVER FOR

Private kunder

Kommuner – vi har lavet en del for Egedal Kommune

Boligforeninger

Store og små virksomheder

Og mange andre, der ønsker en brolægger med fokus på kvalitet

ELITE ANLÆG

Slettemosevej 23670 Veksø
Telefon: 24 60 01 69
Email: tilbud@elite-anlaeg.dk

CVR nr. 32509924


Vi køber træer hos Trævækst