VELKOMMEN TIL ELITE ANLÆG
VI LØSER TIL DAGLIGT ALLE SLAGS OPGAVER STORE SOM SMÅ, OVER ALT PÅ SJÆLLAND

OPBYGNING AF TRÆTERRASSE


HVAD SKAL DU VIDE OM TRÆTERRASSER?

En træterrasse er et smukt bidrag til din have, som kan få husets værdi til at stige, hvis arbejdet er gjort ordentligt. Overvejer du at lægge træterrasse, skal du være opmærksom på flere ting.

Placeringen af din terrasse har stor indflydelse på, hvor hyppigt du nyder at slappe af på din terrasse. Tænk over, hvor sollyset rammer i din have samt placering af døre og vinduer.

Har du brug for rådgivning til opbygning af træterrasse?

VÆLG GODE MATERIALER, DER HOLDER VED OPBYGNING AF TRÆTERRASSE

Valg af materialer til din terrasse har stor indflydelse på, hvor længe og hvor godt din terrasse holder.

Vil du slippe for besværet med for meget vedligeholdelse, skal du ikke gå på kompromis med kvaliteten af det træ, du ønsker at bygge med.

Ønsker du at pleje din terrasse, kan du vælge mellem træbeskyttelse eller træolie. Hvor træbeskyttelse fungerer som et beskyttende lag, der med tiden vil slides bort, vil en god træolie trænge ind i selve træet, styrke træet fra overflade til midte og lukke af for fugt. Vi er beliggende i Veksø, med kunder fra blandt andet Ølstykke, Måløv samt Stenløse og omegn. 

HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL EN NY TRÆTERRASSE?

Som professionelle anlægsgartnere klarer Elite Anlæg enhver opgave inden for opbygning af træterrasse til en billig pris.

Vi har desuden rigtig gode og kompetente samarbejdspartnere og et godt netværk blandt mange andre håndværkere.

Når vi vælger samarbejdspartnere til lægning af træterrasse, stiller vi de samme høje kvalitetskrav til dem, som vi gør til os selv som anlægsgartner.

Vil du gerne høre mere om vores priser eller dine muligheder inden for opbygning af træterrasse, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan ringe til os på 24 60 01 69 eller skrive på tilbud@elite-anlaeg.dk. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

FÅ ET GODT RÅD


Tag os med på råd, inden vi går i gang som brolægger – måske kan vi se nogle muligheder og løsningsforslag, du ikke selv havde fået øje på? Tag gerne et kig i vores galleri og se nogle af de mange flotte projekter, vi har færdiggjort – vi brolægger præcis det, du ønsker, og måske er der noget inspiration at hente?

FÅ ET TILBUD FRA DIN BROLÆGGER I DAG
Tag os med på råd, inden vi går i gang som brolægger – måske kan vi se nogle muligheder og løsningsforslag, du ikke selv havde fået øje på? Tag gerne et kig i vores galleri og se nogle af de mange flotte projekter, vi har færdiggjort – vi brolægger præcis det, du ønsker, og måske er der noget inspiration at hente?

Vi kører hver dag ud og brolægger i Frederikssund, Roskilde og Holbæk, og kommer gerne forbi dig for at drøfte dit behov for en dygtig brolægger, og hvad vi kan tilbyde dig, helt uforpligtende. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ved at ringe til os på tlf. 24 60 01 69, så er din brolægger på vej!

Vi er centralt beliggende i Storkøbenhavn for hurtig servicering af vores kunder.

VI LØSER OPGAVER FOR

Private kunder

Kommuner – vi har lavet en del for Egedal Kommune

Boligforeninger

Store og små virksomheder

Og mange andre, der ønsker en brolægger med fokus på kvalitet

ELITE ANLÆG

Slettemosevej 23670 Veksø
Telefon: 24 60 01 69
Email: tilbud@elite-anlaeg.dk

CVR nr. 32509924


Vi køber træer hos Trævækst