Brolægger / Belægning

Er du på udkig efter en brolægger?

Som brolægger udfører vi alle typer belægningsopgaver.

Hos Elite Anlæg har vi mange års erfaring med det, vi er allerbedst til, nemlig at lave smukt anlægsarbejde med belægning.

Kontakt os for et godt tilbud!

Vi mestrer at lave alt slags belægning i høj kvalitet og præcist, som du ønsker det. Vi kan rådgive om, hvad der er mest velegnet til den enkelte opgave, og valget er altid dit.

En opgave starter typisk med udgravning inden vi foretager belægning, og det står vi naturligvis også gerne for. Det er vigtigt for et godt resultat, at underlaget er stabilt og klargjort til belægning.

Ny belægning er af stor værdi for både ejendom og omgivelser

Du vil blive overrasket over, hvor meget det kan forandre dine udendørs omgivelser med ny belægning.

Vi kan bygge den smukkeste terrasse, et flot indgangsparti eller gangstier på din ejendom, og det vil alt sammen være en stor værdiforøgelse af din bolig, udover at det er livskvalitet at have noget smukt at se ud på hver dag.

Vælg materialer til den rette pris

I vores galleri kan du se mange forskellige former for belægning, udført i såvel granit, som andre sten, med fliser eller i beton.

Vi tilpasser det dit budget, og sætter en ære i at lave et flot stykke arbejde, så belægning passer perfekt til hus, have, bygninger og øvrige omgivelser.

Uanset hvad du vælger og hvilken type sten, så er vi ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, og sætter en ære i at overholde alle aftaler om tidsplaner og pris.

Hør mere om vores priser!

Belægning med granit er også klassisk smukt og tidsløst

Når man arbejder med granit, er man som brolægger på hjemmebane. Meget belægning er granitarbejde, og en brolæggers svendeprøve sker også med blandt andre granitprodukter.

Derfor kan vi garantere dig en smuk belægning udført af uddannede og faglærte gartnere og brolæggere.

Belægning med granit er typisk som

  • Kantsten
  • Brosten
  • Chaussésten

Mennesker har til alle tider brugt belægning med granit, når et bygningsværk eller en belægning skulle holde mange år frem i tiden. Kendetegnet ved granit er, at det aldrig forgår, og at det bare bliver flottere, jo ældre det er. Vel at mærke hvis man vedligeholder og passer sin belægning med granitsten og holder dem fri for alger.

Men uanset hvordan du behandler dem, eller evt. overtager nogle gamle granitsten, kan de med den rette behandling altid blive så smukke som nye igen. Intet trænger ind i granit, så renser man overfladen, er de som nylagt belægning igen.

Hør mere om belægning

Vi vil gerne komme forbi dig i Frederikssund, Roskilde eller Holbæk og drøfte de muligheder, vi kan tilbyde for at lave smuk og stabil belægning hos dig.

Du kan kontakte os enten via kontaktformularen, eller ved at ringe til os på tlf. 24 60 01 69 – så er din nye belægning tættere på.