VELKOMMEN TIL ELITE ANLÆG
VI LØSER TIL DAGLIGT ALLE SLAGS OPGAVER STORE SOM SMÅ, OVER ALT PÅ SJÆLLAND

Brolægning af høj kvalitet


PROFESSIONEL HJÆLP TIL FLISEBELÆGNING

Hos Elite Anlæg har vi mange års erfaring med det, vi er allerbedst til – nemlig at udføre smukt anlægsarbejde med belægning. Som brolægger udfører vi alle typer af opgaver inden for belægningsarbejde. Vi hjælper både private og erhverv, og vi kører ud i områder som Veksø, Måløv, Stenløse og Ølstykke.

Vi mestrer at lave alt slags brolægning i høj kvalitet og præcist, som du ønsker det. Vi kan rådgive om, hvad der er mest velegnet til den enkelte opgave, og valget er altid dit.

En opgave starter typisk med udgravning inden vi foretager belægning, og det står vi naturligvis også gerne for. Det er vigtigt for et godt resultat, at underlaget er stabilt og klargjort til flisebelægning.

NY FLISEBELÆGNING ER AF STOR VÆRDI FOR BÅDE EJENDOM OG OMGIVELSER

Du vil blive overrasket over, hvor meget en belægning kan forandre dine udendørs omgivelser.

Vi kan bygge den smukkeste terrasse, det flotte hegn, et flot indgangsparti eller gangstier på din ejendom, som vil medføre en stor værdiforøgelse af din bolig.

VÆLG MATERIALER TIL DEN RETTE PRIS

I vores galleri kan du se mange forskellige former for flisebelægning, som er udført i enten granit, fliser eller beton.

Vi sætter en ære i vores brolægning og at udføre et flot stykke arbejde, som passer perfekt til hus, have, bygninger og øvrige omgivelser.

Uanset hvad du vælger og hvilken type sten, så er vi ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, og sætter en ære i at overholde alle aftaler om tidsplaner og priser.

BROLÆGNING MED GRANIT ER OGSÅ KLASSISK SMUKT OG TIDSLØST

Når man arbejder med granit, er man som brolægger på hjemmebane. Meget belægning er granitarbejde, og en brolæggers svendeprøve sker også med blandt andre granitprodukter.

Derfor kan vi garantere dig en smuk belægning, som er udført af uddannede og faglærte gartnere og brolæggere. Belægning med granit omfatter typisk:

  • Kantsten
  • Brosten
  • Chaussésten

Mennesker har til alle tider brugt belægning med granit, når et bygningsværk eller en belægning skulle holde mange år frem i tiden. Kendetegnet ved granit er, at det aldrig forgår, og at det bliver flottere, jo ældre det er. Vel at mærke hvis man vedligeholder og passer sin belægning med granitsten og holder dem fri for alger.

Men uanset hvordan du behandler dem, eller evt. overtager nogle gamle granitsten, kan de med den rette behandling altid blive som nye igen. Intet trænger ind i granit, så renser man overfladen, er de som nylagt belægning igen.

HVAD KOSTER BROLÆGNING?

Vi kommer gerne forbi dig for at se på din opgave og drøfte dine muligheder for en smuk og stabil brolægning hos dig. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os via kontaktformularen eller ved at ringe til os på tlf. 24 60 01 69.

FÅ ET GODT RÅD


Tag os med på råd, inden vi går i gang som brolægger – måske kan vi se nogle muligheder og løsningsforslag, du ikke selv havde fået øje på? Tag gerne et kig i vores galleri og se nogle af de mange flotte projekter, vi har færdiggjort – vi brolægger præcis det, du ønsker, og måske er der noget inspiration at hente?

FÅ ET TILBUD FRA DIN BROLÆGGER I DAG
Tag os med på råd, inden vi går i gang som brolægger – måske kan vi se nogle muligheder og løsningsforslag, du ikke selv havde fået øje på? Tag gerne et kig i vores galleri og se nogle af de mange flotte projekter, vi har færdiggjort – vi brolægger præcis det, du ønsker, og måske er der noget inspiration at hente?

Vi kører hver dag ud og brolægger i Frederikssund, Roskilde og Holbæk, og kommer gerne forbi dig for at drøfte dit behov for en dygtig brolægger, og hvad vi kan tilbyde dig, helt uforpligtende. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ved at ringe til os på tlf. 24 60 01 69, så er din brolægger på vej!

Vi er centralt beliggende i Storkøbenhavn for hurtig servicering af vores kunder.

VI LØSER OPGAVER FOR

Private kunder

Kommuner – vi har lavet en del for Egedal Kommune

Boligforeninger

Store og små virksomheder

Og mange andre, der ønsker en brolægger med fokus på kvalitet

ELITE ANLÆG

Slettemosevej 23670 Veksø
Telefon: 24 60 01 69
Email: tilbud@elite-anlaeg.dk

CVR nr. 32509924


Vi køber træer hos Trævækst